DECAFFEINATO espressobonen 1 kg
€ 27,50

DECAFFEINATO espressobonen 1 kg

Het enige waar deze melange aan inlevert is cafeïne. Op natuurlijke basis gewassen gedecaffineerde espressomelange met behoud van smaak en karakter. Nootachtige smaak met een lichte nuance van chocolade en hout. Voor een milde espresso of een lichte cappuccino. Geschikt voor zowel handbediende semi- als volautomatische espressomachines.

€ 27,50
Decafeïne
Op voorraad
Kenmerken Decaffeinato

Kenmerken Decaffeinato

Soort

70% Arabica, 30% Robusta

Oorsprong

Arabica (Centraal Amerika, Brazilië), Robusta (India)

Smaak

Bloemig, met een hint van chocolade

Branding

Medium roast – afkomstig uit Sicilië, Italië

Plantage koffie

70% Arabica, 30% Robusta

Een deel van de Arabica bonen in deze melange zijn afkomstig uit verschillende regio’s in Brazilië. Deze koffiebonen worden handmatig en machinaal geplukt. De smaak is zoet, fruitig, maar ook wat nootachtig met een vleugje chocolade.

Op een hoogte van 1000 tot 1200 meter worden de bonen uit Costa Rica handmatig geplukt. Hierop gevolgd door 16 uur fermenteren. Een boon welke zoet is, met een vleugje citrus, bloemig, geroosterde amandel en pittige chocolade. Een volle body.

De Robusta is afkomstig uit verschillende regio’s in India, waar de bonen handgeplukt worden. Deze soort groeit op een hoogte van 700m tot 1600m. De smaak gaat richting zoet, donkere chocolade met een notige nasmaak.

Specificaties.

Referentie­nummer(s)
CCA004
Heeft u een vraag over dit product?
FAQ

Klantbeoordelingen.

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.