Junior filterkoffie apparaat
€ 199,-

Junior filterkoffie apparaat

Het lijkt op toveren, wat de Espressions Junior doet: alle smaken die de door jou geselecteerde koffiebonen herbergen, komen maximaal aan de oppervlakte. Helder kraanwater wordt superkoffie, van de eerste tot en met de laatste druppel. Nooit eerder bracht een filterkoffieapparaat een vollere koffiesmaak voort. 

€ 199,-
De perfecte zet tempertuur
Ook voor 1 mok koffie
Op voorraad
Handig Junior filterkoffieapparatuur

Handig

Afneembaar waterreservoir, eenvoudig te vullen. De druppelstop voorkomt lekken tijdens het vullen. 1,25 liter is goed voor 10 koppen koffie.

Waterverdeling

Waterverdeling

Doordat de Junior met de 16 nauwkeurig ingepaste watergaatjes het water optimaal verdeelt over de gemalen koffiebonen is nergens in het filter sprake van een onevenredig (te lang of te kort) contact, en is het aromaresultaat continu optimaal.

1 solo kop super filterkoffie Junior filterkoffieapparaat

1 solo kop superfilterkoffie

Haal het beste uit je koffie. Met de instelbare doseerring is de wateruitloop te bepalen. Zet hem geheel open voor een volle pot. Ideaal is dat de filter ook half te openen is, voor kleinere hoeveelheden koffie. Ook één kop voortreffelijke filterkoffie behoort nu tot de mogelijkheden!

Dubbelwandige warmhoudkan Junior filterkoffieapparaat

Optioneel: dubbelwandige warmhoudkan

De additionele warmhoudkan welke los bestelt kan worden, is dubbelwandig. Neem de pot mee naar bijvoorbeeld de salontafel, om daar nog tot een half uur lang warme koffie te schenken. Net als de enkelwandige kan beschikt ook de dubbelwandige variant over de perfecte cognacglasvorm. Hierin circuleren aroma’s optimaal, voor een sensationele koffiebeleving.

Specificaties.

Warmhoudfunctie
Ja
Timer
Nee
Kabel opslag
Nee
Vermogen
1550 Watt
Capaciteit
1,25 Liter
Referentie­nummer(s)
EP1032, EP1034

Klantbeoordelingen.

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.