Silent Smart Kettle
€ 149,-

Silent Smart Kettle

Wel eens te slappe thee? Of van die bittere? Dat is nu verleden tijd! Omdat ieder type thee zijn eigen watertemperatuur behoeft, heeft de Smart Kettle sneltoetsen voor de diverse theesoorten. Dit haalt het beste uit jou favoriete thee. Gemaakt uit een geraffineerde combinatie van gepolijst en geborsteld roestvrijstaal is de Smart Kettle ontwikkeld om het perfecte kopje thee te zetten. Op fluistertoon. 

€ 149,-
Stilste waterkoker
Verschillende soorten thee
Geborsteld en gepolijst RVS
Op voorraad

Slimme en vooral praktische functies

De Smart Kettle is uitgerust met tal van praktische functies, zoals een duidelijk LED scherm dat de temperatuur en resterende kooktijd aangeeft. De steriliseerfunctie verwarmt het water tot het kookpunt (100 °C) en blijft 5 minuten doorkoken. Dit perfectioneert de waterkwaliteit. De 40 °C functie is ideaal voor het bereiden van babyvoeding en pap.

De 'keep warm' functie houdt desgewenst het water 20 minuten lang op de ingestelde temperatuur. Wel zo gemakkelijk voor een tweede of derde kopje thee.

Display Smart Kettle

6 Temperatuurstanden

De smaak van thee maar ook koffie komt optimaal tot zijn recht bij de juiste temperatuur. Dit verschilt per theesoort. Zo komt Groene thee het beste tot zijn recht op 80ºC, Witte thee op 85ºC, Oolong op 90ºC en Zwarte thee met 100ºC. Een te hoge temperatuur geeft een bittere smaakt en een te lage temperatuur een waterige smaak.

Smart kettle binnenzijde

Extra stil, zelfs het geluidsignaal

De Smart Kettle behoort tot de stilste in zijn klasse. Dit komt door een combinatie van hoogwaardige materialen en het innovatieve 'Espressions Quiet Shield'. Een geperforeerd verwarmingselement dat het geluid van borrelend water absorbeert. 

Zodra de gekozen temperatuur bereikt is laat een aangenaam geluidsignaal je dit weten.

Inhoudsindicatie

De waterkoker heeft een inhoudsindicatie tot 1.7 liter en is voorzien van een tweezijdige watermeter.

Slimme beauty

De Smart Kettle is niet alleen slim en fluisterstil maar ook gemaakt van de mooiste materialen. Zo zijn de grotere oppervlaktes van geborsteld roestvrijstaal en de randen van glad gepolijst roestvrijstaal. Een kostbare bewerkingsmethode maar het zijn juist deze details die het het verschil maken tussen een 'gewone' waterkoker en de Espressions Smart Kettle.

Specificaties.

Warmhoudfunctie
Ja
Sterilisatie functie
Ja
Uitneembare kalkfilter
Ja
Instelbare temperatuur
Ja, 6 standen
Timer
Ja
Vermogen
2.400 Watt, 2400 Watt, 2400 Watt, 2.400 Watt, 2400 Watt
Inhoud
1,8 liter
Temperatuur indicator
digitaal
Geluidsniveau
65 dBA
Referentie­nummer(s)
EP9650

Klantbeoordelingen.

4,0
Perfect in gebtuik. Zeer praktisch met digitale duiding van temperatuur en tijdsduur voor koken.
Berry
9 november 2023