Smart Food Dehydrator
€ 179,-

Smart Food Dehydrator

Met de Espressions Smart Food Dehydrator droog je eenvoudig allerlei voedsel tot voedzame snacks. Zo droog je zonder conserveringsmiddelen fruit, kruiden, groente, vlees, vis & meer! Maak lekkere en gezonde snacks; van muesli repen, fruit-rolls en beef jerky tot gedroogde groenten. Ideaal voor de lunch, picknick en dagelijkse snacks. Door te drogen behoud je voedingsstoffen en smaken beter én bederft eten niet. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met de instelbare temperatuur van 35 tot 85 graden, droog je voedsel op de juiste temperatuur om aanwezige vitamines maximaal te behouden.

 

€ 179,-
Instelbaar van 35 tot 85°C
Low noise
Incl. timer
Op voorraad

8 ruime RVS droogrekken

De Smart Food Dehydrator biedt veel ruimte. Er worden 8 ruime droogrekken meegeleverd. Zo heb je volop ruimte om grote hoeveelheden voedsel te drogen en te experimenteren.

Het apparaat is vanwege het vermogen van 700 watt snel op de juiste temperatuur, ook wanneer er grotere hoeveelheden voedsel gedroogd worden.

Voor het maken van overheerlijke fruitrolletjes of het drogen van sappigere soorten fruit zijn er siliconen droogmatjes te verkrijgen. De moes of het sap kan dan niet door de openingen van de droogrekken lekken. De droogmatjes zijn meerdere malen te gebruiken. Er wordt standaard 1 fruitrolmat meegeleverd.

Instelbare temperatuur & timer

Ieder type voedsel heeft zijn eigen droogtemperatuur nodig om goed te kunnen drogen. De Smart Food Dehydrator is hiervoor in te stellen per 5 graden, tussen 35° en 85° Celsius. Zo droog je bijvoorbeeld kruiden en bloemen eenvoudig op lage temperatuur, terwijl vlees op hoge temperaturen gedroogd kan worden.

Vergeten om de voedseldroger stop te zetten behoort tot het verleden. Met een timer heb je namelijk controle over de droogtijd. De timer is in te stellen per 30 minuten met een looptijd van 30 minuten tot 24 uur.

Genoeg ideeën

Ideeën voor het drogen van voedsel worden volop meegeleverd! In het bijgevoegde Engelstalige receptenboek vind je maar liefst 67 ideeën om mee aan de slag te gaan en in de handleiding staan nog meer tips om je op gang te helpen.

Specificaties.

Temperatuur instelbaar
Ja
Timer
Ja
Vermogen
700 Watt
Hoogte
318 mm
Breedte
340 mm
Diepte
450 mm
Instellingen
Digitaal
Aantal rekken
8 (RVS)
Referentie­nummer(s)
EP5800
Heeft u een vraag over dit product?
FAQ

Klantbeoordelingen.

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.