Voorraadstatus
(4)

Koffiebonen

Caffè con Amore. Espresso is meer dan sterke koffie in een klein kopje. Het is een wereld van passie en uitgesproken smaak, waarbij alles draait om een speciale manier van koffiebereiding. Met de juiste druk, maling en temperatuur. En vooral… de originele espressokoffie. Caffè con Amore schenkt u de authentieke smaak van Italiaanse espresso door een ambachtelijke wijze van koffiebranden.

DELICATO espressobonen 1kg

€ 27,50
  • Italiaans karakter
  • Volle espresso

100% ARABICA espressobonen 1 kg

€ 27,50
  • Arabische melange

ORIGINALE espressobonen 1kg

€ 27,50
  • Italiaanse espressomelange
  • Krachtige smaak

Met zorg gekozen

De ware liefhebber proeft het meteen: Caffè con Amore is uit liefde geboren. We gebruiken maximaal 5 soorten waarbij alleen de beste koffiebonen goed genoeg zijn. Melanges afkomstig uit landen als India of Brazilië en altijd met oog voor de natuur en medewerkers van de koffieplantages. De koffiebonen welke gebruikt worden voldoen dan ook aan de meest gebruikte internationale certificeringen.

Met liefde gebrand

Maar het meest bijzondere is dat we nog branden op de traditionele Italiaanse wijze. De branderij achter Caffè con Amore vind je terug in Sicilië, aan de voet van de vulkaan de Etna. De koffiebonen worden soort voor soort gebrand, om de karakters van de verschillende bonen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. De brandtijd en temperatuur variëren per boon en zijn ook afhankelijk van oogstperiode en kwaliteit van de koffieboon. Pas daarna worden ze verwerkt in onze verfijnde melanges. Dat vergt meer arbeid, maar als u Caffè con Amore eenmaal geproefd heeft, begrijpt u waarom we het zo doen. Dit is espresso zoals espresso moet zijn.

Caffè con Amore is verkrijgbaar in vijf uitgebalanceerde melanges. Ieder met haar eigen unieke smaakkarakteristieken, zorgvuldig geselecteerd en traditioneel gebrand.

Originale

Klassieke Italiaanse espressomelange met een rijke krachtige smaak. Mooie arabica’s en een tikje robusta enigszins donker gebrand. Ondanks de krachtige smaak valt deze mooie melange ook na meerdere espresso’s goed. Ideaal voor een volle rijke espresso en cappuccino. Geschikt voor zowel handbediende semi- als volautomatische espressomachines.

Biologico

Rijk aan natuurlijke aroma’s. Vol van fruit en mokka. Een goede basis voor een rijke espresso of milde cappuccino. Geschikt voor zowel handbediende semi- als volautomatische espressomachines.

100% Arabica

Mooie volle 100% arabica melange. Donker gebrand, zeer krachtig van smaak. Ideaal voor een rijke volle cappuccino of als espresso na een mooi gerecht. Geschikt voor zowel handbediende semi- als volautomatische espressomachines.

Decaffeinato

Op natuurlijke basis gewassen gedecaffineerde espressomelange met behoud van smaak en karakter. Nootachtige smaak met een lichte nuance van chocolade en hout. Voor een milde espresso of een lichte cappuccino. Geschikt voor zowel handbediende semi- als volautomatische espressomachines.

Delicato

Fruitige aroma’s, mokka en een licht zoete smaak. Voor een milde espresso of lichte cappuccino. Bij uitstek geschikt voor handbediende semi automatische espressomachines en voor een milde espresso in volautomaten.