Bezorging en retourneren

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Na het plaatsen van jouw bestelling gaan we voor je aan de slag om het apparaat of de apparaten zo snel mogelijk naar jou toe te sturen. Normaal gesproken sturen we bestellingen welke op een werkdag voor 14:00 geplaatst zijn, dezelfde dag nog op. Bestellingen na 14:00 worden de volgende dag verzonden. 

Wij versturen onze bestellingen met DHL. Onder normale omstandigheden hanteren zij een levertijd van 1 werkdag (en bezorgen ze ook op zaterdag). Bij drukte kan de levertijd iets uitlopen.

Wat moet ik doen als ik een product retour wil sturen?

Heb je vragen over de werking van het product, of ben je niet tevreden met een product? We helpen je dan graag hiermee. Stuur hiervoor een mail naar info@espressions.eu of bel ons op +31 (0)40 2901130.

Ben je van gedachten veranderd met betrekking tot een bestelling, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van jouw apparaat/apparaten de bestelling annuleren/herroepen.

- Apparaten welke je samen hebt aangeschaft, kunnen los van elkaar worden geretourneerd.
- Als je slechts een deel van een bestelling bestaande uit meerdere apparaten retourneert, krijg je alleen de waarde van de geretourneerde artikelen terugbetaald.
- Deze productwaarden welke we retourneren, baseren we op de prijs op het moment van jouw aanschaf. 

Wil je een product retour sturen? Zorg er dan voor dat je de volgende gegevens meestuurt en het product deugdelijk inpakt. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Wij regelen de retourbetaling op dezelfde wijze waarop deze aangekocht is bij ons binnen de wettelijke termijn:
 

Aan:
Espressions b.v. 
Park Forum 1110
Industrienummer 6066
5657 HK Eindhoven 
info@espressions.eu 

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*) 

Besteld op (*)/Ontvangen op (*):
Bestelnummer:
Naam/Namen consument(en):
Adres consument(en):
Handtekening van consument(en) wanneer deze informatie op papier wordt ingediend:
Datum:

Ik heb een Espressions product ergens anders aangeschaft, kan ik het retourneren naar jullie?

Nee, wend je in dit geval tot het verkooppunt wanneer je het product wil retourneren of de aankoop wil annuleren.