Garantie

Hoe zit het met de garantie op de producten van Espressions?

Er zit 24 maanden garantie op onze producten in het geval van huishoudelijk gebruik. Voor enkele van onze Espressions producten (Junior koffieapparaat, the Juicer) geldt een verlengde garantie. Registreer je deze producten? Dan geldt hierop in totaal 60 maanden garantie mits huishoudelijk gebruikt.

Als je iets goeds koopt dan wil je er het liefst geen afstand van doen, ook als het na jaren trouwe dienst een defect vertoont. Wij hebben daarom een eigen reparatieafdeling die met plezier oude keukenapparaten repareert. Is jouw garantie verlopen? Geen probleem, neem dan contact op en we kijken alsnog wat we voor je kunnen betekenen.

Via het formulier op deze pagina kan je een product aanmelden voor garantie of reparatie. Wij zullen dan reageren op je verzoek of er reparatie mogelijk is, of deze onder garantie valt en hoe we hiermee om gaan.

Een product lijkt niet goed of minder goed te functioneren, wat nu?

Volg de volgende stappen op:

- Bekijk de probleemoplossing in de handleiding van het product of zoek de probleemoplossing op via de handleiding bij het product op onze website. 
- In het geval van een verstopping bij koffieapparatuur of waterkokers komt dit in de meeste gevallen door een teveel aan kalkvorming. Probeer in dit geval het probleem te verhelpen door het apparaat enkele malen te ontkalken volgens de voorschriften.

Mijn product is defect, wat nu?

Is jouw product defect? Dat vinden we vervelend, maar we lossen het graag voor je op. Wanneer jouw product defect is, vul dan het garantie en reparatie formulier in. We beoordelen jouw vraag en komen terug met een oplossing voor jouw probleem. Het kan zijn dat iets zo op te lossen valt, maar het kan ook zo zijn dat het product geretourneerd moet worden ter reparatie.

Is jouw product buiten garantieperiode defect gegaan? Vul dan ook het garantie en reparatie formulier in. We kijken ook dan wat we voor je kunnen betekenen, maar kan het zijn dat er reparatiekosten gerekend worden. Dit zullen we je dan laten weten.

Zijn onderdelen vaatwasserbestendig?

Bekijk in de handleiding van het product of de onderdelen hiervan ook vaatwasserbestendig zijn. Het gebruik maken van een vaatwasser om onderdelen te reinigen zal de levensduur verminderen en voor een doffe waas kunnen zorgen op kunststof. Hierom adviseren we altijd om losse onderdelen voor zover mogelijk met de hand te wassen.