Dehydrator / Voedseldroger
€ 69,-

Dehydrator / Voedseldroger

Droog eenvoudig allerlei soorten fruit, groenten en kruiden zonder conserveringsmiddelen met de Espressions dehydrator / voedseldroger. Maak lekkere en gezonde snacks; van muesli repen en 'fruit rolls' tot gedroogde groenten. Ideaal voor de lunch, picknick en dagelijkse snacks.

€ 69,-
5 droogrekken
3 temperatuurstanden
Op voorraad
5 Droogrekken Espressions Dehydrator / Voedseldroger EP5600

5 Droogrekken

De 5 droogrekken maken het mogelijk om verschillende items tegelijkertijd te drogen of een grotere hoeveelheid van één product. Wissel de rekken tijdens het drogen van volgorde voor een optimaal resultaat. De dehydrator heeft drie temperatuursinstellingen: 55℃ / 65℃ / 75℃.

Droog naast fruit ook groentes, vlees en kruiden! Het voordeel van drogen is dat het lang houdbaar is zonder het gebruik van conserveringsmiddelen en dat de smaak en voedingsstoffen behouden blijven. Gebruik de gedroogde producten als garnering of decoratie, of maak beef jerky van flinterdunne plakjes ossenhaas. Blend gedroogde reepjes paprika tot paprikapoeder, of maak een paneermeel van ui en tomaat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Speciale werking Espressions Dehydrator / Voedseldroger EP5600

Speciale werking

De Dehydrator blaast warme droge lucht van boven naar beneden langs de droogrekken. De duur van het droogproces ligt aan wat, hoe en waar je het droogt. In een vochtige ruimte duurt het langer dan in een droge ruimte. Tevens geldt, hoe dunner de plakjes hoe sneller ze drogen.

Siliconen droogmatjes Espressions Dehydrator / Voedseldroger EP5600

Siliconen droogmatjes

Voor het maken van overheerlijke fruitrolletjes of het drogen van sappig fruit zijn er siliconen droogmatjes te verkrijgen. De moes of het sap kan dan niet door de openingen van de droogrekken lekken. De droogmatjes zijn meerdere malen te gebruiken. 

Honden- en kattensnacks Espressions Dehydrator / Voedseldroger EP5600

Katten- en hondensnacks

Huisdiereigenaren besparen een vermogen dankzij de aanschaf van de Espressions Dehydrator. De populaire, maar normaal gesproken zeer dure gedroogde vis- en vleessnacks kunnen eenvoudig van restjes (bijvoorbeeld zalmhuid, overgebleven of speciaal ingekocht rundvlees) thuis gemaakt worden. 

Specificaties.

Instelbare temperatuur
Ja, 55° / 65° / 75° Celsius
Timer
Nee
Kabel opslag
Nee
Vermogen
230 Volt / 400 Watt, 230 Volt / 400 Watt, 400 Watt, 400 Watt, 400 Watt
Antiaanbaklaag
Nee
Capaciteit
25 Liter
Referentie­nummer(s)
EP5600

Klantbeoordelingen.

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.