Mycook Professional
€ 1.099,-

Mycook Professional

Dé thermoblender voor de Chef, een onmisbare alleskunner in de professionele keuken die vele keukenapparaten en -tools in zich verenigt. Zoals een keukenmachine, blender, maalmachine, deegmachine, inductiekoker en (stoom)pan. Chefs ontwikkelden voor zichzelf een apparaat van wereldniveau. Tekortkomingen die deze professionals ondervonden in de reguliere keukenmachines en blenders moesten worden uitgebannen met deze super-machine. Het resultaat: MyCook, een meesterstuk met bijzonder krachtige inductiemotor én -verwarming, hoogwaardige en robuuste materiaalkeuze en geniale techniek. De alleskunner met praktisch oneindige toepassingen, werd direct een icoon onder professionals en thuiskoks die het allerhoogste nastreven. Een pietje precies.

€ 1.099,-
Thermoblender voor de prof
Duurzame en krachtige motor
Thermomix
Op voorraad
Multifunctioneel EP1800 Espressions Mycook

Multifunctioneel

De intelligente en precieze computer heeft de bereiding continu onder controle. MyCook pureert, mengt, klopt, roert, emulgeert, smelt, verwarmt en kookt. Hij bezit over een duurzame en krachtige 1.800 Watt inductiemotor.

Inductie techniek EP1800 Espressions Mycook

Inductie techniek

Voor een optimale controle over de bereidingstemperatuur. De Mycook beschikt over een grote inductiezone (bodem plus wand). Voor het bereiden van koude en warme producten van 40°C tot 120°C in stappen van 10°C.

 

Uitneembaar mes EP1800 Espressions Mycook

Uitneembaar mes

Het hoogwaardige en vlijmscherpe mes is uitneembaar. Het roteert op hoge snelheid en snijdt, pureert, hakt, maalt en emulgeert en dat alles uiterst efficient!

Voor professioneel gebruik EP1800 Espressions Mycook

Voor professioneel gebruik

De MyCook Professional is geliefd onder de professionals die zelf tijd, snelheid en temperatuur willen instellen voor hun specifieke receptuur. MyCook is de keukenhulp bij uitstek. 

Specificaties.

Handmatig instelbaar
Ja
Warmhoudfunctie
Ja
Temperatuur instelbaar
Ja
Timer
Ja
Kabel opslag
Ja
Display
Ja
Uitneembaar mes
Ja
Deksel met maatbekertje
Ja
Vermogen
Motor 1800 Watt
Antiaanbaklaag
Ja
RVS mengkom
Ja
Mengvlinder
Ja
Kookmand
Ja
Stoomschalen
Optioneel
Spatel
Ja
Inductieverwarming
Ja
Wattage
1.800 watt
Capaciteit
2 Liter
Referentie­nummer(s)
EP1800

Klantbeoordelingen.

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.