Smart Grill
€ 179,-

Smart Grill

Hier is de robuuste, strak vormgegeven grill, zoals je hem van Espressions verwacht. De uitklapbare grill bereikt in no-time de gewenste temperatuur, zelfs tot 230(!) graden Celcius, en is multi-inzetbaar: tafelgrill, tosti-apparaat, paninimaker, noem maar op..

€ 179,-
Temperatuur tot 230°C
Uitneembare keramieke platen
Op voorraad

Contact- en tafelgrill

Veelzijdige en massieve contact- en tafelgrill. Zowel gesloten als open te gebruiken als barbecuegrill, tafelgrill, tosti-apparaat en paninimaker. Standaard geleverd met een geribbelde onderplaat en vlakke bovenplaat. Optioneel leverbaar: geribbelde bovenplaat (grill / grill).

Volwaardige tafelgrill

Je hebt in no-time een volwaardige tafelgrill, door het apparaat uit te klappen. De uitneembare keramische platen zijn krasvast, duurzaam, voedselveilig en super glad. Snel schoon dus!

Instelbare temperatuur

Het LCD-display geeft de ingestelde temperatuur aan:

  • Low: 160-180°C
  • Panini: 180-205°C
  • Sear: 205-230°C
  • Regelbare temperatuurinstelling tot 230°C

Waarom 230°C? Op een bakplaat met een temperatuur van 230 graden celsius schroeit vlees snel dicht. Hierdoor blijven alle sappen die het vlees mals maken behouden. Even voorverwarmen en na het geluidssignaal kun je aan de slag.

 

Uitneembare grillplaten

Met een druk op de klop zijn de grillplaten eenvoudig uitneembaar! Daarnaast beschikt de grill over een grote lekbak voor de opvang van vet en vocht.

In hoogte verstelbare opening

Hoe hoog mag het zijn? Stel de hoogte van de bovenplaat eenvoudig in: zo worden je delicate stukken zalm niet platgedrukt. 

Klantbeoordelingen.

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Aanbevolen producten.

OPTIONELE GRILL BOVENPLAAT T.B.V. SMART GRILL

€ 19,95
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Keramisch