Smart Pressure Cooker 5.7L
€ 179,-

Smart Pressure Cooker 5.7L

Deze Smart Pressure Cooker van Espressions is een fantastisch veelzijdige machine. Met verschillende slimme voorgeprogrammeerde en zelf in te stellen programma's bereid je razendsnel onder hoge druk een risotto, pasta, rijst, gevleugelte, chili, soep en méér. Naast de hogedruk functionaliteit kun je ook slowcooken, stomen, sauteren en yoghurt maken.

 

 

€ 179,-
RVS binnenpan
Inclusief glasdeksel
Auto-pressure release
Op voorraad
Onderdelen Smart Pressure Cooker

Compleet pakket voor al je kookbehoeften

Om zo goed mogelijk gebruik te kunnen maken van de functies van de Smart Pressure Cooker, wordt deze compleet geleverd met:

  • Veilgheidsdeksel voor de hogedruk programma's
  • Glazen deksel (voor de overige kookprogramma's)
  • Solide RVS binnenpan
  • Stoommandje met -opzet
  • Roerspatel
  • Maatbeker
Gerecht met zalm

Koken onder hogedruk: smaakvol eten in een handomdraai!

Geniet in een handomdraai van een heerlijk gerecht. Met de voorgeprogrammeerde hogedruk functies kook je veel sneller dan normaal zonder dat je erbij hoeft te blijven. Zoals malse spare-ribs in 15 minuten, een hele kip of suddervlees in slechts 40 minuten of een heerlijke risotto in slechts 15 minuten.

RVS binnenpan

RVS binnenpan van 5,7 L

De ruime 5,7 liter binnenpan van hoogwaardig RVS heeft als voordeel dat deze duurzaam en eenvoudig schoon te maken is. Naast de verschillende voorgeprogrammeerde kookprogramma's kun je ook direct in de pressure cooker sauteren. Klaar met bereiden? Met het glazen deksel misstaat deze luxe pan op geen enkele tafel. 

Display smart pressure cooker

Slim en veilig

De Smart Pressure Cooker heeft een unieke 'auto-pressure release' en geluidsignaal na het koken van bonen, rijst, risotto of pasta. Hierdoor blijft de Pressure Cooker niet doorkoken na de bereiding. Pasta 'al dente' zogezegd. 

Voor de programma's zoals Meat (vlees), Stew (stoven) en Poultry (gevogelte) druk je na de bereiding simpelweg op de knop 'Pressure Release' om het stoom te laten ontsnappen. Wel zo veilig.

14 Kookprogramma's

Met tal van kookprogramma's maak je altijd jouw favoriete recept. De Smart Pressure Cooker is ook als een handige braad- en bakpan te gebruiken, bijvoorbeeld om vlees kort te carameliseren, alvorens te garen of te slowcooken. 


De hoge druk programma’s zijn: Soep, Bonen/Chili, Vlees/Stoven, Gevogelte, Meergranen, Cake, Pasta, Rijst/Risotto, Manual, Stomen/Zelf Reinigen en Steriliseren. 

De overige programma’s zijn: Yoghurt, Sauteren en Slowcooken.

Recepten.

Specificaties.

Warmhoudfunctie
Ja
Sterilisatie functie
Ja
Timer
Ja
Kabel opslag
Nee
Vermogen
1000 Watt
Stoomschalen
Ja
Capaciteit
5,7 Liter
Referentie­nummer(s)
EP6000
Er komt stoom vrij tijdens het kookprogramma onder hoge druk, is dat normaal?
FAQ

Klantbeoordelingen.

5,0
Prachtig pressure-cooker alleen al om hem op je aanrecht te hebben staan.
Evelien du Pau
27 september 2022