Voorraadstatus
(6)
(2)
Prijs
€ 24 - € 299

Slow- & Pressurecook, Sous-Vide, Rijstkoken

Met de pressure cooker en multi cookers maak je smaakvolle gerechten in een handomdraai. Gaar je vlees mals als nooit tevoren of bereid smaakvolle recepten eenvoudig met de slowcookfunctie zonder er naar om te kijken. Met de nieuwste generatie van onze pressure cooker bereid je allerlei recepten in een fractie van de tijd welke je gewend bent. Denk aan vlees, vis, groenten, risotto's, cake, gevogelte & veel meer!

Smart Sous-Vide

€ 179,-
 • Tot op 0.5°C nauwkeurig
 • Ingebouwde circulatiepomp

DUO Sous-Vide & Slowcooker

€ 149,-
 • Tot 1ºC nauwkeurig
 • Sous-Vide garen & Slowcooken

Roner Clip Sous Vide stick

€ 199,-
 • Clip systeem
 • Zeer precies programmeerbaar

Cheffy Sous Vide

€ 149,-
 • Clip systeem
 • Zeer precies programmeerbaar

Smart Pressure Cooker boek

€ 24,95
 • 50 originele recepten
 • gemakkelijk te bereiden

Smart Rice Cooker

€ 79,-
 • Sauteerfunctie
 • RVS binnenpan

Smart Sous-Vide Stick PRO

€ 299,-
 • Temperatuurbereik van 5-95°C
 • RVS Behuizing

Slowcooking

Wil je een smaakvolle maaltijd op tafel zetten maar heb je geen zin of tijd om uren in de keuken te staan? Lees dan snel verder en maak kennis met de wereld van de slowcooker, een toverpotje met een stekker dat veel voordelen kent. Het is niet voor niets dat de slowcooker aan een gestage opmars bezig is! Er zijn veel voordelen die koken met een slowcooker met zich mee brengt. We hebben er een aantal op een rijtje gezet.

 1. Bespaar tijd. Met het gebruik van een slowcooker bespaar je enorm veel tijd. Je bereidt de ingrediënten voor, doet ze in de pan en stelt hem in. Daarna heb jij je handen vrij om naar je werk te gaan, de sportvereniging of whatever. De slowcooker doet het werk en trakteert je op een uiterst smaakvol gerecht. Zo houd jij tijd over en ben je verzekerd van een heerlijke maaltijd als je thuis komt.
 2. Bespaar geld. Als je van supermals vlees houdt hoef je geen dure stukken vlees aan te schaffen. Het slowcooking proces tovert een goedkoper, taaier stuk vlees moeiteloos om in een malse sappige steak. Vlees in een braadpan of oven krimpt aanzienlijk. In een slowcooker is daar geen sprake van. Je houdt dus meer vlees over!
 3. Barstensvol smaak. Het gerecht staat uren te pruttelen zodat de smaken alle tijd hebben om zich te ontwikkelen en in de ingrediënten te trekken. Tijdens het koken is de pan afgesloten met een deksel zodat de smaken en aroma’s zoveel mogelijk behouden blijven.
 4. Altijd een lekker recept voorhanden. Er zijn recepten in overvloed waarmee je een verrukkelijk gerecht met de slowcooker maakt. Of je ze nu vindt via Google, in een slowcooker receptenboek of in de vele slowcook communities op social media: aan inspiratie geen gebrek! 
 5. Zuinig met stroom. Het verbruik van een slowcooker valt reuze mee. De meeste slowcookers gebruiken op de lage stand tussen de 75 en 150 watt, op de hoge stand tussen 150 en 210 watt per uur.
 6. Veilig. De slowcooker werkt op een temperatuur waarop het eten niet kan aanbakken of overgaren maar die hoog genoeg is om bacteriën geen kans te geven. Veilig dus. Het apparaat zelf is ook veilig in gebruik. Huishoudelijke apparatuur als koelkasten en diepvriezers staan 24 uur per dag aan, week in week uit, jaar in jaar uit. Daar zijn we aan gewend, niemand maakt zich daar druk over. Sommige mensen vinden het echter wel een raar idee dat een slowcooker overdag aanstaat terwijl zij weg zijn. Slowcookers zijn echter net zo veilig als de koelkast of diepvriezer.