Smart Slow Juicer
€ 199,-

Smart Slow Juicer

De Smart Slow Juicer van Espressions zorgt doormiddel van de 'cold-press' technologie voor een optimale extractie van sap en voedingsstoffen. Deze slowjuicer maakt gebruik van een uniek filter dat ervoor zorgt je meer sap én meer vezels perst. Ook het reinigen is een fluitje van een cent. Met een geluidsproductie van slechts 65db doet de Smart Slow Juicer in alle rust zijn werk.

€ 199,-
150 Watt inductiemotor
Meer sap en vezels
Snel en eenvoudig te reinigen
Op voorraad
Groente

Slowjuicen of centrifugeren?

Het verschil tussen een slowjuicer en een sapcentrifuge zit hem in de wijze van extractie van het sap uit vruchten en groenten. Bij een sapcentrifuge ontstaat er warmte en zuurstof tijdens het centrifugeren op hoge snelheid waardoor smaak en voedingstoffen verloren gaan en het sap oxideert (verkleurt). Bij de Smart Slow Juicer worden de ingrediënten langzaam door een filter geperst. Door deze zogenaamde 'cold-press' technologie belanden mineralen, vitaminen, enzymen en vezels optimaal in je sap!

Tip: de overblijvende pulp van groenten kun je gebruiken in de soep en fruitpulp voor muffins en cake.

Grote invoer

Alle ruimte

De Smart Slow Juicer heeft een ruime en veilige invoer voor verschillende soorten fruit en groenten.

Return functie

Auto-reverse

Bij iedere juicer komt het wel eens voor dat ingrediënten vast komen te zitten. De slimme auto-reverse functie op de Smart Slow Juicer inductie zorgt ervoor dat het apparaat dit zelf detecteert en een paar seconden de tegenovergestelde richting in draait. Hierna begint het apparaat zelf weer met persen.

Kannen Smart Slow Juicer

Inclusief sapkan, pulpbak en pusher

De Smart Slow Juicer wordt compleet geleverd inclusief twee kannen en een aanduwer. De kan van 800 ml is te gebruiken voor het sap en de kan van 1300 ml voor het pulp. Met de meegeleverde aanduwer duw je eenvoudig de ingrediënten richting de persschroef.

Specificaties.

Timer
Nee
Kabel opslag
Nee
Vermogen
150 Watt
Capaciteit
800 ml Sap, 1300 ml Pulp
Referentie­nummer(s)
EP6900
Er blijft veel pulp in de perskamer achter, hoe kan dat?
FAQ

Klantbeoordelingen.

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.